Novosti

Tehnologije kod lajsni i štukatura

Tehnologije kod lajsni

Sve lajsne i štukature u našoj ponudi su spremne za montiranje čim ih izvadite iz pakiranja. Dolaze u bijeloj boji, ali Vi ih možete obojati u željene boje kako bi ih prilagodili vašem dizajnu. Izrađene su od polyforce ili profoam materijala te neke od njih koriste lightguard ili scratchshield kako bi poboljšale svoju namjenu ili izdržljivost.

Što je PolyForce® materijal?

Polyforce je tvrdi materijal velike izdržljivosti, vodootporan i otporan na habanje i oštećenja.

Što je ProFoam®  materijal?

Profoam je tvrdi, lagani i fleksibilni materijal koji je vodootporan te omogućuje stvaranje oštrih i dubokih ukrasa u proizvodnji.

Što je LightGuard® tehnologija?

Led lajsne u našoj ponudi sadrže jedinstvenu LightGuard® tehnologiju koja potpuno eliminira probijanje LED svjetla kroz površinu lajsne. Učinak probijanja svjetla normalna je pojava, ali značajno utječe na nepovoljan vizualni učinak osvijetljene lajsne. S LightGuard® tehnologijom se u potpunosti riješio ovaj problem. Svjetlo se savršeno raspršuje po lajsni i ne svijetli nigdje na njenoj površini.

Što je ScratchShield® tehnologija?

Lajsne su podložne mnogim svakodnevnim izazovima i to jako dobro znamo. Zato naše lajsne imaju inovativnu ScratchShield tehnologiju koja ima iznimnu otpornost na habanje i ogrebotine. Razlika je ogromna i uočljiva kada pokušate izgrepsti lajsnu oštrim predmetom. Lajsne sa ScratchShield tehnologijom imaju 24% veću tvrdoću od standardnih lajsni.

Upute za postavljanje lajsni i štukatura: Upute – Dekovival

Dekovival | Facebook                        Lajsne i štukature – Dekovival                     @dekovival • Instagram fotografije i videozapisi