Pitanja i odgovori

Dekovival.eu Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta i to:

 1. Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

 1. Plaćanje po pouzeću

Želimo vam pružiti što jednostavnije i ugodnije iskustvo kupovine putem interneta. Prilikom ispunjavanja vaših podataka u narudžbi odaberite PLAĆANJE PO POUZEĆU. Gotovinom platite dostavljaču kada vam proizvode isporuči na navedenu adresu.

Zbog trenutne situacije u Svijetu moguće je da rok isporuke bude duži od predviđenog.

Usluga dostave je dostupna na području Republike Hrvatske. Ukoliko je pošiljka nestandardna (velike dimenzije ili masa), Prodavatelj će kontaktirati kupca radi dogovora o troškovima dostave.

Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 500 kn osim za proizvode dekorativne lajsne gdje zbog osjetljivosti proizvoda je dostava besplatna iznad 1000kn. Za naručenu robu u iznosu manjem od 1000 kn (lajsne)  ili 500 kn (tapete), dostava se naplaćuje u iznosu od 80,00 kn odnosno 45,00 kn.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Rok isporuke ovisi o raspoloživosti artikala na lageru. 

Osobno preuzimanje je moguće jedino uz prethodno plaćanje. (Virmansko plaćanje)

Nakon što zaprimimo uplatu, vašu narudžbu možete pokupiti  od 08:00 do 14:00 sati na adresi skladišta: Kumrovečka cesta 64, Donja Pušća 10294.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda te ste sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovorni za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom. Povrat proizvoda je isključivo moguć u neoštećenoj i originalnoj ambalaži.

Za foto tapete po mjeri povrat nije moguć.

Ugovor možete jednostrano raskinuti kontaktom na mail: prodaja@dekovival.eu

Povrat robe dužni ste izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Preporučamo Vam:

 • da dobro pogledate karakteristike proizvoda koji su navedeni u ponudi na dekovival.eu prilikom izbora proizvoda
  • da ne preuzimate proizvod ako je ambalaža oštećena, nego dostavljaču skrenete pažnju na oštećenje ambalaže i zatražite da proizvod vrati nama, jer se u suprotnom smatra da ste preuzeli proizvod s neoštećenom ambalažom
  • ako je ambalaža neoštećena i preuzeli ste proizvod, pažljivo pregledajte proizvod prije otvaranja ambalaže jer oštećena ambalaža umanjuje vrijednost proizvoda.
  • da pregledate proizvod i ako ima vidljivih oštećenja (npr. slomljen je dio, ogreben proizvod što je nastalo uslijed transporta ili skladištenja) što prije nas obavijestite i vratite proizvod bez da ste ga koristili
  • ako proizvod nema vidljivih oštećenja, pregledajte ga i ako niste zadovoljni možete ga vratiti, ali nemojte sa proizvoda skidati ili oštećivati ambalažu.
 • slike proizvoda‎ prikazuju načelan izgled te način uporabe proizvoda kao i prezentaciju proizvoda kako to predviđa proizvođač. Slika ne prikazuje do detalja konkretan proizvod koji se isporučuje kupcu, stoga preporučamo kupcu da prilikom izbora proizvoda detaljno pregleda karakteristike proizvoda i opis proizvoda koji su navedeni u ponudi na Internet stranici Dekovival i dohvaćaju se klikom na proizvod.   

DA-EM d.o.o. odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske.